verrassingshotel
Een verrassingshotel is eigenlijk min of meer hetzelfde als een Mystery Hotel. Je weet van te voren niet naar welk hotel je gaat, maar je weet in dit geval wel zeker dat je in een Fletcher Hotel terecht komt. Het Verrassingshotel is een initiatief van de Fletcher Hotel Groep en is ook bekend als Mystery hotel Fletcher.

Je kiest in dit geval geen stad uit zoals bij een Mystery Hotel, maar een arrangement. Dit kan bijvoorbeeld een culinair- of fietsarrangement zijn, maar ook een compleet verrassingsarrangement.
Bekijk de verrassingshotels.

Je hebt keuze uit de volgende arrangementen:

Bij je boeking kan je aangeven of je het arrangement wilt genieten in Noord, Noord-Oost, Zuid-West en Zuid-oost Nederland. Je krijgt 72 uur van te voren te horen in welk hotel je verblijft. Zo blijft het weekendje als je het cadeau geeft niet alleen voor de ander, maar ook voor jou een verrassing.

Uiteraard is er een vaste prijs voor het arrangement, dat is niet afhankelijk van het hotel waar je in verblijft. In de prijs is inbegrepen: overnachting(en), ontbijt(en), reserveringskosten, toeslagen en toeristenbelastingen. De genoemde prijs stijgt nooit meer!

Bekijk de verrassingshotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 7 =