Mystery Hotel AmsterdamIn Amsterdam is zo veel te doen dat het bijna niet uitmaakt waar je hotel gevestigd is. De deelnemende Mystery Hotels zijn speciaal geselecteerde 3 en 4 sterren hotels die garant staan voor heerlijk verblijf. Bij de kameromschrijving (te zien wanneer je gaat boeken) wordt een klein tipje van de sluier gelicht over het aantal sterren en de faciliteiten van het hotel.

Gemakkelijk bereikbaar met het OV kan je vanuit dit Mystery Hotel zo bij alle winkelstraten van Amsterdam: De Kalverstraat, het Koningsplein en de 9 Straatjes (héél gezellig!) bieden eindeloos winkelplezier. Dus: shop till you drop! En daarna heerlijk bijkomen in je eigen bad want elke badkamer heeft er een, samen met een douche, föhn en toilet.

En dan hebben we nog niet eens gehad over de vele gezellige terrassen, pleinen en parken van Amsterdam. Koop bijvoorbeeld een flesje wijn en strijk neer in het Vondelpark; heerlijk in de zon genieten terwijl het kleurrijke Amsterdamse publiek voorbij wandelt, skate, fietst en jogt! Of lekker slenteren langs de grachten en over de bruggen of huur een (water)fiets bij een van de vele verhuurpunten. En dan hebben we nog niet eens gehad over het nachtleven van Amsterdam…! Met dit Mystery Hotel zit je midden in alle gezelligheid die Amsterdam te bieden heeft!

Bekijk Mystery Hotel Amsterdam ›


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + zestien =